sunnuntaina, maaliskuuta 08, 2009

Nais(ten)päivä

Tänään oli sikamaisen kaunis ilma, juuri sopiva päivä viettää sisätiloissa. Kävin sentään takapihalla hiukan taas levittämässä lunta ohuemmaksi kerrokseksi, ettäs sulaisi nopeammin. Jotain hiukan alkaa pilkistellä lumen alta jo, ei mitään varsinaisesti elävää vielä, mutta maata on näkyvissä kuitenkin.

Toisilla paikoilla elämää on jo enemmänkin, vanhempieni talon päädyssä ovat narsissit tai mitkä lie hipulikasvit tunkeneet jo päänsä rohkeasti esiin. Omallakin takapihalla oli niin lämmin, että t-paidassa tarkeni hetken aikaa ihan hyvin patsastella siinä ja potkiskella jääkikkaroita.

Sitten tuli jo sellainen olo, että oli pakko päästä alan liikkeeseen ostamaan jotain pientä ja kivaa ja keväistä, joten kävin ostamassa minikasvihuoneen sitä varten, että kohtapuoliin saa ruveta kylvämään siemeniä ja ihmettelemään, mikseivät kasva...

***

Vihervillityksen lisäksi matkakuume alkaa pikku hiljaa nousta, kolmisen viikkoa vielä niin lähtö Roomaan häämöttää. Kyläilin eilen Kaverin luona katsomassa kuvia hänen Italian-matkastaan ja kuulemassa viime hetken vinkkilöitä ja hienolta siellä (Italiassa) näytti. En ole vielä hirveästi miettinyt nähtävyyspuolta, mutta kai ne perusjutut pitää käydä katsomassa. Katakombeissa haluan ainakin käydä.

***

Jaaha, meillä asuva riiviö ei halua, että kirjoitan. Jokailtainen ärsytysvimma punkee esiin. Ärsyttävää. Ei siinä sitten mitään, toiste taas ehkä jotain mielenkiintoisempaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti