maanantaina, maaliskuuta 23, 2009

Oo Las Palmas, oo Las Palmas*

Tämmöttöns meni sitten tämä päivä. Eli ei mitenkään erikoisesti, perussettiä vedettiin.

Viikonlopun aikana näin sukulaisia niin paljon ja onnistuin lypsämään sääliä niin paljon, että tänään yritin olla jo ihan normipersoona. Eikä olossakaan mikään vaatinut sen kummempaa huomiota, rykä on entisellään mutta kurkku aika täysin parantunut. Niinpä sitten ajattelin, että kun on aikaa, menen combatiin. Uusi ohjelma ja kaik, kiva kiva. VIRHE! Puolivälissä uutta kivaa ohjelmaa tuli olo, että nytpä sieltä jostain keuhkolohkosta repeytyi irti ihan joku spontaani biopsia, hiukan metallinen maku nousi suuhun. Mitä tekee hän? Jättääkö leikin kesken? Ei tietenkään! Jatkaa vaan, tosin hiukan pienemmällä vaihteella. Että kovin pahasti ei olisi vastapuoli loukkaantunut, jos olisi ollut tosi kyseessä. (Sen lisäksi, etten osaa edelleenkään potkaista vasemmalla jalalla. No etupotkun sentään, mutta en sivu- enkä kiertosellaista. Tai jos ainoa puolustuskeino olisi hyppypotku, sekin olisi aika huono.) (Ohjaaja aina käskee laskeutumaan pehmeästi. Miten hitossa laskeudut pehmeästi tällä ruholla? Kysyn vaan.) Eikä se nyt hukkaan mennyt se treeni kuitenkaan, Suunto sanoi että kului 499 hyvää kaloria pois, tosta vaan. Tuskin mä niitä heti tarvitsen.

Sivuvaikutukset ilmenivät sittemmin harmillisesti. Siskoni soitti n. vartti jumpan jälkeen ja ensin olin että ei v***u, yskittää kamalasti, mutta sitten olin että ei s***ana, mähän tukehdun ihan kokonaan. Mielenkiintoista kyllä, kommunikoimme hetken aikaa sujuvasti yskimällä kumpikin tahoillamme, mutta eihän sellaista jaksa. Aika tarkkaan kaksi tuntia jumpan jälkeen meni niin, etten oikeastaan pystynyt puhumaan, alkoi heti yskittää ja ahistaa (fyysi-, ei psyykkisesti). Nyt on jo helpottanut, mutta henkitorveen sattuu jos hengittää syvään. Tätä samaa yskimistä on ollut aiemminkin, sekä rankemman jumpan että soittotreenien jälkeen. Täytynee muistaa mainita lääkärille sitten kun se aika joskus koittaa.

*Miten otsikko liittyy mihinkään? Ei mitenkään. Kyseinen renkutus on vaan soinut päässäni kohta 12 tuntia, siitä asti kun joku töissä sanoi lähtevänsä parin viikon päästä Las Palmasiin. Korvamato!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti