tiistaina, maaliskuuta 03, 2009

Pulloposki

Nuppi on turvoksissa, so to speak. Kävin hammaslääkärissä, tai oikeastaan hammaskirurgilla, joka poisti yhden viisaudenhampaistani. Se on kiusannut jonkun verran viime aikoina, koska ei mahdu puhkeamaan kokonaan ja niin ollen puskee muita hampuja epäjärjestykseen. Eipähän puske enää! Sen sijaan poski on turvoksissa, verta valuu leikkaushaavasta ja puoli päätä on vielä puuduksissa. Yritin tuossa hetki sitten syödä hiukan jäätelöä, mutta ikävästi kaikki tuppasi tulemaan suupielestä ulos. Ei olis kiva homma semmoinen facialispareesikaan, näemmä.

Olin tosi ylpeä itsestäni, kun en pyörtynytkään. Yleisesti ottaen en ole koskaan ollut mikään jännittäjätyyppi, mutta viime aikoina on alkanut esiintyä oireita siihen suuntaan. Selvisin kuitenkin ja mahdollisia kiusankappalehampaita on jäljellä enää 1 tai 2 (oikeasti en tiedä!).

Sain sairaslomaakin peräti 2 päivää, se tuntuu aika ylenpalttiselta kun en odottanut yhtään. Ja siivoaminen kiellettiin, kerrankin ohje jota on helppo noudattaa. Viikon päästä sitten tikit pois, niitä on 3 kpl.

Ja se on taas pakastimelle, kylmäpakkausta hakemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti