lauantaina, helmikuuta 14, 2009

"Härkää sarvista"

Sain eilen kohtalaisen omituisen puhelun. Kaupungin avopalvelutoimistosta soitti joku uusi ihminen ja esitti, että soittaa hassua asiaa, mutta ajatteli ottaa "härkää sarvista". Niin? Niin sitä vaan, että kun teidän omaishoitosopimuksenne Ekasta on tehty toistaiseksi voimassaolevaksi, niin onko nyt jotain muutosta tapahtunut olosuhteissa?

Ensireaktio oli, että onko tää kenties joku pilapuhelu, koska en nähnyt kysymyksessä mitään hauskaa saati häränsarvia. Jos omaishoidontukiasiat ovat tämän ihmisen vastuulla, niin totta maar hän soittaa n. kerran vuodessa ja kysyy, mitä kuuluu. Ja että onko hoidettava jotenkin hankalampi kuin ennen. Siinä sitten kerroin, että samoilla säädöillä tässä vedetään ja todettiin, että hyvä niin ja hyvää jatkoa.

Tää on aika kaksijakoinen asia. Esimerkiksi KELA ärsyttää, kun vuodesta toiseen pitää todistella että kyllä, Eka on edelleen vammainen, häntä ei pysty kukaan parantamaan. Miksi eivät voi uskoa? Sitten taas tämä firma, joka uskoo ja tekee sopimuksen toistaiseksi, ärsyttää kun ei kysele enempää. Tulee sellainen olo, etteivät välitä. Mitä tämä sitten ihmisluonnosta todistaa? Ei kai yhtään mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti