maanantaina, huhtikuuta 13, 2009

Puts & Plank

Jos ajatellaan, että on henkilö A, joka on omalla viehättävällä tavallaan erikoinen, ja haluaa ko. henkilö vaihtelua ja jännitystä elämään, niin sehän hankkii sitä vaikka menemällä autopesulaan. On se ennenkin ollut autopesulassa, mutta ei tämän uuden, korkeamman ja leveämmän auton kanssa (VW Caddy) eikä "miehittämättömässä" pesulassa. Seuraa (täysin hypoteettinen, huom!) tilanne, jossa hlö ajaa yhdelle pesulalle, mutta ei ymmärrä ohjeita eikä tiedä autonsa a) leveyttä, b) korkeutta, c) renkaan korkeutta tahi d) maavaraa. Sitä paitsi sinne pesulaan on joku ihme ajoreittilabyrintti. Tunnustan henkilö A:n puolesta, että hän on tyhmä eikä uskalla ajaa sinne. Itsepalvelupesupaikalla oli jonoa (monta juippia & Escortia), joten ei auttanut kuin rohkaista ja mennä lähipesulaan, jonka ulkopuolella on tilaa ensin istua ja ihmetellä omia & auton ulottuvuuksia. Ja todeta että haloo, ei meillä sentään mitään rekkaa ajeta...

Viimeiset sanat & testamentti puhelimitse Siskolle (mm. lainassa olevien DVD-levyjen sijainti kirjahyllyssä) ja eiku ineen. Auton edessä näkyvässä ovessa oli näkyvällä paikalla vikapalvelun puhelinnumero. Jos kävisi niin, että meikäläisen kohdalla tulisi oikosulku ynnä black out härveliin, niin tasan se tulisi heti sen jälkeen kun auto on kuorrutettu pesuvaahdolla. Eikä näkyisi numero ennen kuin se vaahto olisi valunut alas ja aika paksulta se vaahto vaikutti, saattaisi kestää. Onneksi sovin Siskon kanssa turvajärjestelyistä, aika reilulla aikamarginaalilla tosin.

No niin, siis sisällä ollaan. Autossamme ei ole antennia ja sivupeilit muistin kääntää. Sitten yritin vain istua lunkina, kun harjat huiskivat ympäriinsä. Älkää käsittäkö väärin, en mä niitä pelkää, tilanne on enemmänkin huvittava. Ensin ne huiskivat edestä taakse, räpäräpäräpäräpäräpä. Hetken hiljaisuus. Hurinaa. Taustapeilistä näkyy, miten takaikkunan alareunasta alkaa uusi huiskinta. Räpäräpäräpäräpäräpä. Och samma tvärtom. Ja silmien editse kulkivat kaikki huonot kauhuleffat, joissa action alkaa sillä että taustapeilistä näkyy murhaaja, autopesulan harja tms. Eikä siinä mitään, aikansa kun hekottelee erinäisiä harjaskenarioita, niin sitähän on ihmisellä puhdas auto. Mutta: ei se kyllä mikään äärest hyvä pesu ollut, pelkääjän puolen ovi esim. on aika raidallinen eikä ollenkaan niin säihkyvän lambadanvihreä kuin olettaa sopii. Pääasiallisesti kuitenkin olemme nyt edustavampi näky kuin ennen pesua, ihan kuin olisi itsekin vähän fiksumpi. Vapaaehtoisia siivoamaan sisäpuolta?

Ja vielä niille, joiden mielestä on naurettavaa kohkata näin paljon yhdestä autonpesusta, ette ilmeisesti katsele Top Gearia:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti