lauantaina, huhtikuuta 11, 2009

Oksasakset jne.

Eilisillan sapetus (siitä opiskelijasta siis) on hiukan kerinnyt haihtua päistäni tässä yksin ollessani. SK otti kakrut eilen ja lähti siskonsa luoksi pääsiäiskyläilemään ja jätti mut tänne viettämään omaa pää(n)si(s)äistä.

Nyt kun kerran ulkona on ollut äärimmäisen kaunis ilma (takapihallamme mittarissa 36 astetta Celsiusta), niin en hetkeäkään harkinnut mitään sisätilojen siivousta, vaikka tietysti olisi tarvinnut. Eipäti ei, otin lasillisen punaviiniä messiin ja lähdin leikkelemään pensaita, putsailemaan kukkapenkkejä ym. sellaista, joka olisi sujunut paljon paremmin ilman sitä punaviiniä, koska yllättävän äkkiä alkoi tasapaino oikutella. Kaikki sormet ovat kuitenkin tallella enkä saanut yhtään oksaa silmäänkään. Kaikenlaista sieltä maasta punkee ylös jo, ainakin muurahaiset ovat heränneet. Ja leppäkertut. Ja yhden perhosenkin näin jo. Putsasin pihakeinun ja keinahtelin siinä sitten somasti, kun en enää kehdannut horjua pitkin puskia.

Sain vihdoin katsottua myös digiboksilla jo pitkään tilaa vieneen elokuvan Frida, minkä jälkeen koin pakottavaa tarvetta nyppiä kulmakarvojani... Lopun edestä vaan söin ja oleilin ja tänään aamulla nukuin pitkään. Heräilin yöllä kyllä muutamaan otteeseen, oon ollut hiukan nuhainen eikä henki oikein kulkenut. Ja näin niin omituisia uniakin taas, Hyvästä Kaverista joka olikin ihan kuin Pierce Brosnan ja toisesta kaverista (Hyvä Hänkin), jonka hukkasin uima-altaassa. Vain paria mainitakseni.

***

Tänään ohjelmassa oli: apupyörien irrotus Tokan fillarista ja ajamisen harjoittelua. Selkävaivoja. Takareisien kiristystä. Päänsärkyä. Mutta, yllättävää kyllä, innokkaasti harjoitteleva tyttö, joka ei hermostunut kertaakaan. Ei kyllä tajunnut vielä ajamisen jujuakaan, mutta kuitenkin.

Kaiken kaikkiaan kiva viikonloppu tähän asti - kivimpänä se, että tämä on vasta puolessavälissä! Ou jee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti