sunnuntaina, toukokuuta 10, 2009

Puupää

Kirjoittamisen ajatteleminenkin on takunnut, järki on jähmeä. On tuntunut olevan jonkinlainen fyysinen ja psyykkinen ylikuormitustila, joka ilmenee jo molempia kanavia pitkin. Odottelenkin tässä, että milloin kovalevy kosahtaa totaalisesti.

***

Anyhoo. Äitienpäivää vietettiin tänään ihan meidän perheen normien mukaisesti. Ensin äiti saa "nukkua" pitkään (siis lojua sängyssä ja kuunnella kiukkua ja huutoa paperinohuiden gyproc-seinien läpi). Sitten herätys ja lasten tekemät lahjat, minkä jälkeen isi menee jatkamaan uniaan ja äiti jää oman onnensa nojaan aamukahvin suhteen. Itsetehdyt lahjat ovat aina yhtä liikuttavia, vaikka varsinaista käyttökohdetta on tämänvuotisille taas hiukan vaikeahko keksiä.

Aamurituaalien jälkeen lähdettiin anoppilaan, missä Toka ja hiukan nuorempi Serkku särkivät sekä tärykalvoja että juomalaseja. Muuten ihan mukavaa.

***

Äh päh mä mitään muuta keksi nyt kirjoitettavaa. Jos ensi viikko hiukan virkistäisi, vallitseehan silloin taloudessamme kaksinhuoltajuus. Melkein joka illaksi on ohjelmaa: baletin kenraaliharjoitusta ja kevätnäytöstä, päiväkodin kevätjuhlaa, sirkuskoulua jne. Ja mä kun en muuta halua kuin nukkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti