torstaina, kesäkuuta 25, 2009

Elä keuhkoo!

Eturientolan erikoiskirjeenvaihtajanne tiedonanturoi. Kontrollikäynti keuhkopoliklinikalla ja puhalluskokeet. Spirometria siis, ei se poliisien sellainen. Mutta siinä se sitten pääpiirteissään olikin. Puhkuin ja puhalsin ja sain hiukan parempia tuloksia kuin viimeksi, mikä on hyvä juttu. Muuten oireet jatkuvat edelleen ja lääkitys jatkuu tästä eteenpäin maksimiannoksella. Eli jos ei se auta niin sitten ei mikään. Inhaloidaan sitten pää punaisena!

Luettelin koko litanian kaikkia muitakin oireitani ja nivelkipujen (lähinnä lonkat tällä hetkellä) vuoksi saan käsittääkseni lähetteen reumalääkärille. Kivaa, sellaisella en olekaan vielä koskaan käynyt! Joo ja huomenna aamulla labraan uusille verikokeille ja röntgeniin uudelle keuhkokuvalle. Täytyy muistaa laittaa tukka hyvin.

Polia piti nuori nais-eval, joka reseptiä kirjoittaessaan paljasti syntyneensä samana päivänä kanssani, samalla synnytyslaitoksella noin tuntia mun jälkeeni. "Niin mä vaan katsoin noista sun papereistas, että kamala oonks mä jo noin vanha!" Juu kiitosta vaan.

Näihin tunnelmiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti